Försäkringskassan riskgrupp 2021

Nya riskgrupper för covid-19 från 1 juni – Försäkringskassan

1 juni 2021 — Regeringen har beslutat om att utöka diagnoslistan över riskgrupper för covid-19. … 1 juni och gäller retroaktivt från 1 januari 2021.

Regeringen har beslutat om att utöka diagnoslistan över riskgrupper för covid-19. Den nya diagnoslistan börjar gälla idag, 1 juni och gäller retroaktivt från 1 januari 2021.

Antal dagar för ersättningen till riskgrupper utökas

Antal dagar för ersättningen till riskgrupper utökas – Försäkringskassan

6 juli 2021 — 6 juli 2021. Regeringen har beslutat om att utöka antalet dagar man kan få ersättning till riskgrupper för, från 90 till 184 dagar under …

Regeringen har beslutat om att utöka antalet dagar man kan få ersättning till riskgrupper för, från 90 till 184 dagar under perioden 1 juli–31 december 2020.

Coronaviruset – det här gäller – Försäkringskassan

10 feb. 2023 — Har du frågor om till exempel smittbärarpenning, läkarintyg, karens, ersättning till riskgrupper och vab hittar du många svar här.

Aktuell information om våra ersättningar och vad som gäller med anledning av coronaviruset. Har du frågor om till exempel smittbärarpenning, läkarintyg, karens, ersättning till riskgrupper och vab hittar du många svar här.

Nu upphör tillfälliga coronaregler – Försäkringskassan

1 okt. 2021 — … ska kunna söka ersättning retroaktiv för dagar innan 1 oktober 2021. … och ersättning för vissa närstående till person i riskgrupp:.

Från och med den 1 oktober upphör många tillfälliga ersättningar som regeringen infört under pandemin, bland annat ersättning för karens och riskgruppsersättning. E-tjänsterna ligger dock kvar för att man ska kunna söka ersättning retroaktiv för dagar innan 1 oktober 2021.

Åtgärder på socialförsäkringsområdet med anledning av …

Åtgärder på socialförsäkringsområdet med anledning av coronaviruset – Regeringen.se

25 apr. 2022 — Svar: Personer som inte omfattas av sjuklönelagen får sjukpenning från första dagen i sjukperioden från Försäkringskassan.

Nedan följer en sammanfattning av regeringens åtgärder på socialförsäkringsområdet till följd av coronapandemin. Åtgärderna syftar till att minska…

Ersättning till riskgrupper och deras anhöriga – Arbetsgivarverket

Ersättning till riskgrupper och deras anhöriga

Centrala parter är överens om ett tillägg till Villkorsavtalen respektive Affärsverksavtalen så att den som erhåller sådan ersättning från Försäkringskassan …

Arbetsgivarverket sammanställer löpande frågor och svar med arbetsrättslig information för statliga arbetsgivare med anledning av spridningen av coronavirus. Frågor och svar uppdateras löpande, datum anges efter varje fråga.

Intyg till riskgrupper för ansökan om tillfällig ersättning för att …

xcv

4 jan. 2022 — Försäkringskassans läkarintyg för sjukpenning FK 7804 ska användas. Intyget ska innehålla diagnos och diagnoskod, vilken riskgrupp personen …

Ersättning till riskgrupper och anhöriga Skriftlig fråga 2021/22 …

Ersättning till riskgrupper och anhöriga Skriftlig fråga 2021/22:672 Lars Beckman (M) – Riksdagen

11 jan. 2022 — Att ersättningen till personer i riskgrupp och deras anhöriga med … under pandemin samt ge Försäkringskassan i uppdrag att omedelbart …

Riksdagen är den högsta beslutande församlingen i Sverige. Till riksdagens uppgifter hör att besluta om lagar och om statsbudgeten.

Om covid-19 för gravida – Folkhälsomyndigheten

Om covid-19 för gravida — Folkhälsomyndigheten

Därför räknas gravida efter vecka 20 som en riskgrupp. … finns på Försäkringskassans hemsida: Coronaviruset – det här gäller (Försäkringskassan.se).

Gravida har en något högre risk för att bli allvarligt sjuka i covid-19 och det är viktigt att vara frisk inför sin förlossning. Därför är det extra viktigt för dig som är gravid att vaccinera dig eller att undvika att bli smittad om du inte har vaccinerat dig.

Covid-19 – vilka försäkringar gäller? – Afa Försäkring

… att du eller din närstående är riskgrupp och Försäkringskassan betalar ut det … Näringsliv och LO och gäller från 1 mars 2021 till 30 september 2021.

Keywords: försäkringskassan riskgrupp 2021